Opruimcoach

Voel jij je vaak onrustig in je eigen huis? Overzie je het niet, puilen je kasten uit? Weet je niet waar je je spullen moet laten en ben je vaak iets kwijt?Wil je dolgraag leven in een opgeruimd huis, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik kan je hierbij helpen! Ik coach je graag met opruimen, organiseren en keuzes maken. Samen met jou zorg ik voor een opgeruimd en overzichtelijk huis. Ik kan je leren hoe je structuur kunt aanbrengen en houden. Hiermee zorg je voor meer innerlijke rust, ruimte en focus in huis én in je hoofd.

Hoe ga ik te werk:

Intake en plan van aanpak. Mijn werk begint met een gratis intakegesprek bij jou thuis. Tijdens de intake bespreken we de wensen, maar ook de knelpunten. Waar gaat het mis? We lopen we een rondje door het huis en bekijken alle plekken die we gaan aanpakken. Als we dit helder in beeld hebben, maak ik een plan van aanpak.’

Aan de slag!

Opruimen doen we samen, stap voor stap. Ik begrijp dat het soms heel moeilijk om iets weg te doen, dat kan verschillende redenen hebben. Ik neem hier geen beslissingen over, maar help jou om dat zelf te doen. Verder bied ik praktische hulp; ik help met sjouwen, stapels maken, opruimen, ruimte maken en weggooien. Als de klus geklaard is geeft jou dat veel rust, ruimte en woonplezier.

Over mij

Ik ben gestructureerd en werk met lijstjes, zodat ik rust en overzicht heb. Plannen doe ik graag. Ik geniet van dingen uitzoeken, opruimen en opnieuw netjes te organiseren. Het geeft me rust in mijn hoofd, ruimte in mijn huis en ik heb meer tijd om andere activiteiten te ondernemen.

Daarnaast ben ik vriendelijk, creatief, eerlijk, doelgericht, behulpzaam en ik hou van aanpakken.

Is dit wat jij nodig hebt? Stuur mij dan een bericht.

Mijn uurtarief is €55,- per uur 

1 sessie van 3 uur is €150

reiskosten binnen een straal van 10 km inbegrepen.