Mijn verhaal


Ook zelf maakte ik zo’n verandering door. Ik weet hoe lastig dat kan zijn en juist daarom wil ik jou graag helpen. Ik weet wat herstel kan brengen, ik was zelf heel erg ontheemd, altijd aan het overleven. Nu ik inmiddels een heel ontwikkelingsproces heb doorgemaakt, kan ik veel beter de regie over mijn leven pakken.

Ik wil je weer brengen bij de gebroken en vergeten delen van jezelf die op de achtergrond of uit balans zijn geraakt. Laat mij je meenemen in mijn verhaal.                                                           

Ik ben opgegroeid in een disfunctioneel gezin waarin ik veel verantwoordelijkheid heb gedragen en waar weinig aandacht kon zijn voor mijn basisbehoeften. In deze periode zijn bij mij trauma’s ontstaan waardoor ik belemmerd werd in mijn leervermogen.

Wat mij kenmerkte was angst, onrust, boosheid, verbitterdheid, altijd bezig te zijn, afwijzing en geloven in leugens over mezelf. Hierdoor raakte ik ervan overtuigd dat ik niet de moeite waard was. Ik wist niet waar ik voor moest leven, ik begreep zelfs niet waarom ik geboren was en wat God in mij zag.

Misschien denk je nu: Hoe is het mogelijk om dan nog positief in het leven te staan, kan dat eigenlijk wel?  JA! Dat kan! Niet door mijn eigen kracht, maar door Gods Liefde die mij op een moment aanraakte.

Ik ben hulp gaan zoeken en kwam bij een coach terecht bij wie ik mijn problemen kon bespreken en van mijn trauma’s kon herstellen. Dit heeft grote gevolgen heeft gehad voor mijn ontwikkeling. Alle gebroken delen in mij, ontstaan in mijn kinderjaren, heb ik aangepakt en verwerkt. Nooit geweten dat ik zo verwond was. De nog niet geheelde delen in mij heb ik 1 voor 1 aandacht gegeven. Zo mocht ik deze weer integreren met mezelf en in contact te brengen met Jezus. Zo heb ik innerlijke genezing ontvangen. Ik heb God mogen leren kennen als een liefdevolle Vader die echt met je begaan is. Hij heeft mijn diepste wonden aangeraakt en genezen.

Dit proces zou ik niet gemist willen hebben, want zo werd duidelijk waar God mij voor geroepen heeft. Namelijk dat ik mensen die op mijn pad komen, verder mag helpen aan de hand van:

 Jesaja 61: 1-3:De Geest van God, de HEER, rust op mij, want de HEER heeft mij gezalfd. Om aan armen het goede nieuws te brengen, om te verbinden de gebrokenen van hart, om voor de gevangenen vrijlating uit te roepen, voor wie gebonden zit de gevangenis te openen en ons een kroon op ons hoofd te geven in plaats van as en vreugdeolie in plaats van een rouwgewaad.

Ik ben graag onder de mensen en hou er van om mooie gesprekken te voeren en in een bemoedigende omgeving te zijn. Ik ben altijd onder de indruk als mensen vrij komen van verkeerde gedachten, patronen en gebondenheid.

Het is mijn verlangen om jou in de vrijheid te zetten zodat je meer mag gaan leven zoals God je bedoeld heeft. En dat je zelf de regie over jouw leven kan pakken. Dat is ook waarom mijn coachpraktijk Be Alive heet.

In mijn hart wist ik dat ik me wilde richten op het coachen van mensen. In 2020 heb ik een studie gevolgd als creatieve coach. Ik geniet ervan dat ik mensen mag coachen naar een leven met meer rust en vrijheid door middel van creativiteit. 

Daarom wil ik jou een plek aanbieden, een plek waarin je innerlijke genezing en echte vrijheid leert ervaren. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de gesprekken op je gemak voelt en er een ongedwongen sfeer heerst. Hiervoor heb ik een eigen tuinhuis waar de gesprekken plaats vinden. 

Mijn motto is: als God mij kan genezen en helen dan is er voor iedereen hoop!

Ben je nieuwsgierig? 

Neem dan contact met mij op via het